HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT
12-6-2017

180 GRADEN OM #3

Dit is mijn laatste en afsluitende blog over 180 graden om! Ik ben benieuwd hoe jij mijn blogposts hebt ervaren! Heb je een beetje met mij mee kunnen leven? Misschien heb je zelf wel interesse gekregen in wat het online programma voor jou zou kunnen betekenen?


8-6-2017

RANDOM THOUGHTS

Toen ik in Mallorca op vakantie was kreeg ik enorm de blogkriebels! Ik wilde zoveel schrijven, zoveel zeggen, delen wat ik dacht en zag. Ik heb denk ik 20 blogposts (die nog niet af zijn) klaar staan in mijn notities. Eigenlijk gaan ze allemaal over mijn gedachten. Is dat heel egoïstisch? Het lijkt wel of ik mijn gedachten beter ‘af kan maken’ als ik het schrijf en deel. Vooral dat delen is iets belangrijks voor mij. Als ik de gedachten niet deel blijven het dus random stukken tekst die niet zijn afgemaakt, ook wel chaos in mijn hoofd. Als ik een verhaal online deel dan maak ik het af. Ook in mijn hoofd. Ookal gaat het over een kwetsbaar onderwerp, ik probeer het toch op een bepaalde manier krachtig of positief te eindigen. In mijn teksten deel ik best vaak waar ik mee zit, hoe ik ben of waar ik juist nog niet ben. Maar ook dat ik dankbaar ben, hoe ik de wereld zie op mijn manier en hoe je dus kunt komen waar je zou willen zijn. Ik hoop dat je het leuk vindt, al schrijf ik het in eerste instantie dus eigenlijk echt als een dagboek verhaal. Het is een manier om dichtbij mijzelf te blijven. Het is helemaal mij, in mijn online plekje.


23-3-2017

ME TIME AT THE SPA

Wat doe jij om te ontspannen? Als mijn hoofd overloopt van gedachten ga ik meestal naar het strand. Wandelen, muziek luisteren en tussendoor opschrijven wat er in mijn hoofd opkomt. Meestal schrijf ik dus ook mijn blogs op het strand. In steekwoorden schrijf ik op waar ik dan aan denk. Als het gaat om problemen probeer ik gelijk mijzelf te coachen. Wat is er echt aan de hand? Wat doet dit met me? Wat kan ik doen om het op te lossen. Dat helpt goed. Het enige dat een beetje lastig kan zijn is dat ik op het strand dus ook heel veel inspiratie krijg. Dit werkt niet als knopje dat ik kan uitzetten. Dat hoort bij een creatief persoon denk ik.

Mijn hoofd echt even laten ontspannen kan ik eigenlijk alleen als ik slaap of als ik in de sauna ben. Ik ben dan voor mijn gevoel even in een andere wereld. Zo was ik afgelopen vrijdag in Schiedam voor zo’n avondje ontspanning. Daar is kortgeleden een nieuwe prive spa geopend: World Natural Spa.


Lotte Manou Fotografie on Instagram  Lotte Manou Fotografie on Twitter Lotte Manou Fotografie on FacebookBlogSociety