HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT
18-4-2017

180 GRADEN OM #2

Mijn tweede artikel over 180 graden om en dus ook weer een update over hoe het met mij gaat! Wat vliegen de weken voorbij. Alles gaat soms zo snel aan mij voorbij, maar tegelijkertijd voel ik me steeds meer landen in mijzelf. Ik voel een bepaald soort rust en vertrouwen ontstaan dat er nog niet eerder is geweest. Dit voelt als een goede basis. Een stabiel soort vertrouwen in mijzelf en dat alles wel goed komt. Ik heb het gevoel dat ik meer dingen aankan en tegelijkertijd daar niet gelijk naar handel (straks meer hierover). Dit is gekomen door flink bezig te zijn in mijn eentje. Echt op onderzoek te gaan in mijzelf; naar hoe ik mijn leven wil indelen, wat bij me past, wat ik wel en niet kan en hoe ik een bepaald soort grip heb op mijn eigen leven. 


26-3-2017

LET THE SUN SHINE

Wat een weer!! Zó lekker! Ik heb de afgelopen weken al heerlijk kunnen genieten van de eerste zonnestralen. Het lijkt wel alsof de hele wereld weer wakker wordt na een lange winterslaap. Ik kan me in de winter ook gewoon niet meer voorstellen hoe het is als het zomer is. Ik kan het dan niet eens meer voor me zien. Ik heb elke winter erg last van de korte dagen. Ik kan dan wel goed werken, maar ik blijf moe en ik heb dan weinig zin om dingen te doen. Na maanden lang extra vitamine D is het dus is elk jaar Maart weer een feestje. Ik krijg gelijk meer motivatie om te gaan hardlopen, ik ga lekker buiten werken en iedereen lijkt ook echt vrolijker te zijn. Vooral het buiten werken heb ik dan erg gemist. Blogposts schrijven in het zonnetje is luxe! Misschien doe ik er dan wel iets langer over dan in de winter, want van de zon word ik ook sloom, maar dit is voor mij waarschijnlijk wel de perfecte balans tussen werk en prive. Zon, strand, werken vanaf mijn laptop en eventueel ’s avonds nog een shoot met zonsondergang. Wat ik ook leuk vind van de lente zijn de vrije dagen die eraan komen. Pinksteren, Hemelvaart, Pasen! Hopelijk laat het zonnetje zich ook zien op deze dagen en kunnen we lekker buiten zitten. Zeker als je met familie samenkomt op deze dagen is het leuk om de tuin summer ready te maken. Wij maken de tuin helemaal schoon, nieuw zand over de stenen, de kussens mogen weer naar buiten en de bbq staat weer klaar. Ik heb wat leuke gadgets geselecteerd voor aankomende zomer!


23-3-2017

ME TIME AT THE SPA

Wat doe jij om te ontspannen? Als mijn hoofd overloopt van gedachten ga ik meestal naar het strand. Wandelen, muziek luisteren en tussendoor opschrijven wat er in mijn hoofd opkomt. Meestal schrijf ik dus ook mijn blogs op het strand. In steekwoorden schrijf ik op waar ik dan aan denk. Als het gaat om problemen probeer ik gelijk mijzelf te coachen. Wat is er echt aan de hand? Wat doet dit met me? Wat kan ik doen om het op te lossen. Dat helpt goed. Het enige dat een beetje lastig kan zijn is dat ik op het strand dus ook heel veel inspiratie krijg. Dit werkt niet als knopje dat ik kan uitzetten. Dat hoort bij een creatief persoon denk ik.

Mijn hoofd echt even laten ontspannen kan ik eigenlijk alleen als ik slaap of als ik in de sauna ben. Ik ben dan voor mijn gevoel even in een andere wereld. Zo was ik afgelopen vrijdag in Schiedam voor zo’n avondje ontspanning. Daar is kortgeleden een nieuwe prive spa geopend: World Natural Spa.


Lotte Manou Fotografie on Instagram  Lotte Manou Fotografie on Twitter Lotte Manou Fotografie on FacebookBlogSociety