HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT
5-7-2017

4X HEALTHY COOKBOOKS

Omdat er de afgelopen tijd veel nieuwe leuke kookboeken zijn uitgekomen wil ik graag een paar favorieten met jullie delen. Sommige kookboeken zijn misschien nog een stapje te ver (vegan), maar er staan zeker gerechten in die leuk zijn om eens uit te proberen. Zeker als je de gerechten van meerdere kookboeken combineert kun je naar mijn idee zoveel gezonde én lekkere hapjes maken dat je fastfood vast niet gaat missen. In mijn vorige blog schreef ik al dat ik me zo goed heb gevoeld toen ik twee jaar terug echt héél bewust at ermee bezig was. Ik leerde in een korte tijd zoveel over eten. Toch is het lastig als mensen om je heen heel anders eten, of eigenlijk 'normaal' en hoe we gewend zijn. Maar normaal hoeft niet voor iedereen te werken natuurlijk. Ik drink bijvoorbeeld heel weinig alcohol en dat heeft op sommige feestjes of tijdens dates ook wel voor wat gekke gezichten gezorgd. Nee ik heb geen alcohol verslaving en ik ben ook geen non. Ik kan prima een dag feesten zonder drank. Het wordt dus een uitdaging om weer dicht bij mijzelf te blijven en echt te kiezen voor de manier waarop ik wil eten, maar met deze kookboeken ben ik in elk geval al een hoop inspiratie en motivatie rijker. Kijk je mee naar de kookboeken die op dit moment gebruik?


2-7-2017

ONLINE SHOPPING ADDICTS

Ik moet jullie iets bekennen. Al een hele tijd ben ik bezig met een nieuw project wat ik enorm spannend vind. Omdat het zo'n groot plan was werd het soms teveel om in mijn eentje uit te denken. Er moet zoveel geregeld en uitgedacht worden! Dus toen was er Roos! Samen met Roos werk ik al een aantal weken of misschien wel maanden aan dit idee. Iedere keer komen we een ochtend samen in een leuke koffietent om onze leuke plannen te bespreken. Er is zelfs al een speciale Instagram voor aangemaakt. Mocht je hem nog niet volgen, zeker doen, want we gaan bijna live!


12-6-2017

180 GRADEN OM #3

Dit is mijn laatste en afsluitende blog over 180 graden om! Ik ben benieuwd hoe jij mijn blogposts hebt ervaren! Heb je een beetje met mij mee kunnen leven? Misschien heb je zelf wel interesse gekregen in wat het online programma voor jou zou kunnen betekenen?


Lotte Manou Fotografie on Instagram  Lotte Manou Fotografie on Twitter Lotte Manou Fotografie on FacebookBlogSociety