HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT
4-11-2017

DANCING & SEMINARS

Na mijn eerste ervaring met een seminar besloot ik dat ik nooit meer naar zo'n dag toe zou gaan. Dat was twee jaar geleden. Ik weet nog dat ik met open mond om mij heen keek tijdens een zeer goed bedoeld energie en interactie momentje. Verbaasd en vol verwondering keek ik naar mannen in pak en vrouwen in strakke rokken die uit hun stoelen opstonden om elkaar high fives te geven en om mee te doen met dansjes. Dansjes die ik misschien ook mee zou doen als ik 5 tequila op zou hebben. Begrijp me niet verkeerd; ik vind het echt fascinerend wat daar gebeurde! Ik had zoiets nog nooit meegemaakt. Zeker niet op een event voor ambitieuze ondernemers en zeker niet zonder die 5 tequila.


9-10-2017

VALENCIA #3

Mijn tweede vakantie in Valencia. Het is gek dat het alweer voorbij is. Toen ik vorige week nog was voelde het alsof ik er een maand zat, zoveel leuke dingen heb ik weer gezien. Valencia heeft wederom mijn hart gestolen! Ik heb weer veel nieuwe plekken kunnen zien en de plekken die ik in februari al had gezien kon ik dit keer laten zien aan mijn ouders. Vandaag deel ik weer veel leuke plekken met je die waarschijnlijk voorbij hebt zien komen op Instagram.

21-9-2017

COMFORT ZONE

Leven buiten je comfort zone is namelijk niet altijd een feestje
Neem even geen voorbeeld aan mij. Leven buiten je comfort zone is namelijk niet altijd een feestje. Het klinkt vast heel knap dat ik eigenlijk dagelijks dingen doe buiten mijn comfort zone, tegen al mijn angsten, buikpijn en een gek gevoel in. Misschien denk je nu wel dat het dé oplossing is om van je angsten af te komen. Of misschien wel om trotser te worden, sterker, gelukkiger zelfs. Dat is wat ik dacht. Wat vaak ook het advies was van mensen, want: 'in je angst ligt eigenlijk iets wat je graag zou willen.' Maar of het leven buiten je comfort zone je een gelukkiger mens maakt? Mij niet.

Eigenlijk wilde ik dit verhaal opnemen, zoals één van mijn andere ‘voice messages’ die ik de afgelopen dagen heb opgenomen. Ik zat op het strand en kijkend naar de zee nam ik mijn verhaal op. Ik had zoveel te vertellen. Het werd best complex om naar te luisteren. Het werd te ingewikkeld voor mijzelf om het uit te spreken. Sommige verhalen hebben letters op digitaal papier nodig. En zo fietste ik na zonsondergang snel naar huis. Met mijn hoofd al bij de zinnen die ik nu aan het typen ben. Snel schreef ik steekwoorden op, zoals altijd als ik een diepgaand verhaal ga schrijven.
 

Lotte Manou Fotografie on Instagram  Lotte Manou Fotografie on Twitter Lotte Manou Fotografie on FacebookBlogSociety