HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT
26-2-2018

SLAAP LEKKER

Eindelijk slaap ik weer lekker dankzij het eve matras! Ik heb al jaaaaren last van mijn rug en nek, deels door een scoliose (Een scoliose is een vergroeiing van de rug, het ziet eruit als een soort bocht in de wervelkolom). Gelukkig heb ik een lichte scoliose. Hierdoor hoefde ik niet geopenreerd te worden, maar is het dus wel iets waar ik mee moet leren leven. En hoe doe je dat, hoe ga je om met een altijd lichte aanwezige pijn? Zeker na een dag fotograferen of een nacht dansen is mijn rug er klaar mee. Daardoor kijk ik goed naar wat ik aan kan, wat mijn werkzaamheden zijn, wanneer deze zijn gepland, maar ook een goed matras is noodzakelijk. Daar ben ik wel achter gekomen: ik slaap zoveel beter op een stevig matras dan een heel zacht matras. Ook het kussen is heel belangrijk, maar daar zal ik een andere post over schrijven.


27-12-2017

A NEW START!

Het is bijna 2018. Een nieuw jaar. Een frisse start. Een nieuw begin. Ik ben dit jaar relaxter dan ooit. Normaal gesproken ben ik erg veel bezig met doelen, dingen die ik wil en kan gaan veranderen, terugblikken en hopen op een beter jaar. Dit jaar is alles rustiger. Ik ben rustiger. Ik voel me fijner en daardoor sta ik ook anders in het leven, in het hier en nu. Ik leef wat meer met de dag omdat het nu ook gewoon prettig is. Toen het nu niet prettig was was ik vooral in het verleden of de toekomst met mijn hoofd. Bij andere tijden. Hoe mijn nu zo prettig is geworden? Daar zal ik het aankomende jaar meer over gaan schrijven. Voor nu heb ik vooral zin in een nieuw jaar omdat ik meestal rond kerst en oud en nieuw nieuwe spullen koop!


4-11-2017

DANCING & SEMINARS

Na mijn eerste ervaring met een seminar besloot ik dat ik nooit meer naar zo'n dag toe zou gaan. Dat was twee jaar geleden. Ik weet nog dat ik met open mond om mij heen keek tijdens een zeer goed bedoeld energie en interactie momentje. Verbaasd en vol verwondering keek ik naar mannen in pak en vrouwen in strakke rokken die uit hun stoelen opstonden om elkaar high fives te geven en om mee te doen met dansjes. Dansjes die ik misschien ook mee zou doen als ik 5 tequila op zou hebben. Begrijp me niet verkeerd; ik vind het echt fascinerend wat daar gebeurde! Ik had zoiets nog nooit meegemaakt. Zeker niet op een event voor ambitieuze ondernemers en zeker niet zonder die 5 tequila.


Lotte Manou Fotografie on Instagram  Lotte Manou Fotografie on Twitter Lotte Manou Fotografie on FacebookBlogSociety