HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT
30-5-2019

Dromend over de zomer

Ik zit in de trein van Utrecht naar Den Haag en ik zie het zonnetje opkomen. Het is vroeg en koud. Ondanks dat de zon al opkomt als ik om half 6 wakker wordt voelt de zomer nog ver weg. Misschien komt het omdat ik nog 4 weken een cursus volg waar ik 5 dagen werk week van negen tot drie binnen aan het werk ben en om die reden niet wil dat het het warm gaat worden. Zonnig en een temperatuur dat ik mijn sjaal niet meer mee hoef te nemen zou fijn zijn. De echt super warme dagen mogen wat mij betreft nog even 4 weken wachten.

Stiekem droom ik al een beetje weg als de cursus straks over is. Als ik weer wat meer ruimte heb in mijn dagen om iets anders te doen dan binnen zitten. Dan denk ik aan in slaap vallen in het zonnetje. Dagenlang relaxen bij strandtenten hier in Den Haag of in Noordwijk. Vroeg wakker worden, hardlopen bij het strand, ontbijten bij het strand, aan het werk op het strand. Ja ik kan alleen nog maar aan het strand denken. Sinds ik een paar maanden in Utrecht woon (tijdelijk) besef ik mij hoe vaak ik denk aan strand. Niet dat ik er echt elke dag ben als ik in Den Haag ben, maar het idee dat ik er binnen max 15 minuten ben geeft al zo’n vrij gevoel.
 

1-6-2018

1 JUNI 2018

Ik heb net een nieuw voicebericht online gezet over hoe het nu gaat. Luister het hier. Liefs


18-4-2018

PILLOW

Het is alweer een tijd geleden dat ik op Instagram een bericht had gepost over mijn nek en rugklachten. Sindsdien heb ik veel kussens getest en ik heb een nieuw matras. En ik kan echt zeggen dat mijn klachten minder zijn geworden! Lees snel verder om te weten hoe ik het heb aangepakt!


Lotte Manou Fotografie on Instagram  Lotte Manou Fotografie on Twitter Lotte Manou Fotografie on FacebookBlogSociety