HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT
8-7-2020

MOOIE BASIS VOOR MIJZELF

Ik fiets door Den Haag om naar de stad gaan met het plan een handig telefoonhoesje en een mooie bh te kopen. Het is een vroege zaterdagochtend en het zonnetje schijnt. Ik zie de nog vrij lege straten met mooie gebouwen, ik heb een muziekje aan en de terrassen van koffietentjes beginnen zich langzaam te vullen met mensen. Ik zie allerlei dingen die mij zo enthousiast maken dat ik het zou willen delen met iemand. Ik kan het delen op Instagram en met familie en vrienden. Ik wil gewoon heel graag delen met andere mensen wat ik ervaar. Wat ik zie als ik het gezellig vind of omdat ik delen met andere delen gewoon leuk vind om te doen. Om het samen te beleven. Ik vind dat ook altijd leuk om van anderen mee te krijgen. Ik parkeer mijn fiets in de stalling en loop direct naar de winkel die ik in mijn gedachten heb. Ik wil een telefoonhoesje aan een koord gaan halen dat je handig om je schouders kan hangen zodat ik als ik iets leuks zie mijn telefoon er heel snel bij kan pakken voor een foto. Het moment vast te leggen en te delen. 

30-5-2019

Dromend over de zomer

Ik zit in de trein van Utrecht naar Den Haag en ik zie het zonnetje opkomen. Het is vroeg en koud. Ondanks dat de zon al opkomt als ik om half 6 wakker wordt voelt de zomer nog ver weg. Misschien komt het omdat ik nog 4 weken een cursus volg waar ik 5 dagen werk week van negen tot drie binnen aan het werk ben en om die reden niet wil dat het het warm gaat worden. Zonnig en een temperatuur dat ik mijn sjaal niet meer mee hoef te nemen zou fijn zijn. De echt super warme dagen mogen wat mij betreft nog even 4 weken wachten.

Stiekem droom ik al een beetje weg als de cursus straks over is. Als ik weer wat meer ruimte heb in mijn dagen om iets anders te doen dan binnen zitten. Dan denk ik aan in slaap vallen in het zonnetje. Dagenlang relaxen bij strandtenten hier in Den Haag of in Noordwijk. Vroeg wakker worden, hardlopen bij het strand, ontbijten bij het strand, aan het werk op het strand. Ja ik kan alleen nog maar aan het strand denken. Sinds ik een paar maanden in Utrecht woon (tijdelijk) besef ik mij hoe vaak ik denk aan strand. Niet dat ik er echt elke dag ben als ik in Den Haag ben, maar het idee dat ik er binnen max 15 minuten ben geeft al zo’n vrij gevoel.
 

1-6-2018

1 JUNI 2018

Ik heb net een nieuw voicebericht online gezet over hoe het nu gaat. Luister het hier. Liefs


Lotte Manou Fotografie on Instagram  Lotte Manou Fotografie on Twitter Lotte Manou Fotografie on FacebookBlogSociety