HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT
18-4-2018

SWIMWEAR

Terwijl ik deze blog schrijf zit ik al met mijn zonnebril in mijn haar, blote benen en ingesmeerd met factor 30 te wachten tot de zon in de tuin op de bank is aangekomen. Na werken op Ibiza heb ik de zomerse kriebels te pakken en kan ik niet wachten tot de deuren naar de tuin de hele dag open kunnen, tot mijn haar weer extra blond wordt van de zon en tot de bbq's tot laat in de avond. En wat doe ik als ik zin heb in de zomer, maar ik moet nog even wachten op de zon? Juist, online shoppen! Jurkjes, zonnebrillen, strandkleding. Bij LASCANA vond ik dit keer naast mooie lingerie en body's ook bikini's.


26-2-2018

SLAAP LEKKER

Eindelijk slaap ik weer lekker dankzij het eve matras! Ik heb al jaaaaren last van mijn rug en nek, deels door een scoliose (Een scoliose is een vergroeiing van de rug, het ziet eruit als een soort bocht in de wervelkolom). Gelukkig heb ik een lichte scoliose. Hierdoor hoefde ik niet geopenreerd te worden, maar is het dus wel iets waar ik mee moet leren leven. En hoe doe je dat, hoe ga je om met een altijd lichte aanwezige pijn? Zeker na een dag fotograferen of een nacht dansen is mijn rug er klaar mee. Daardoor kijk ik goed naar wat ik aan kan, wat mijn werkzaamheden zijn, wanneer deze zijn gepland, maar ook een goed matras is noodzakelijk. Daar ben ik wel achter gekomen: ik slaap zoveel beter op een stevig matras dan een heel zacht matras. Ook het kussen is heel belangrijk, maar daar zal ik een andere post over schrijven.


27-12-2017

A NEW START!

Het is bijna 2018. Een nieuw jaar. Een frisse start. Een nieuw begin. Ik ben dit jaar relaxter dan ooit. Normaal gesproken ben ik erg veel bezig met doelen, dingen die ik wil en kan gaan veranderen, terugblikken en hopen op een beter jaar. Dit jaar is alles rustiger. Ik ben rustiger. Ik voel me fijner en daardoor sta ik ook anders in het leven, in het hier en nu. Ik leef wat meer met de dag omdat het nu ook gewoon prettig is. Toen het nu niet prettig was was ik vooral in het verleden of de toekomst met mijn hoofd. Bij andere tijden. Hoe mijn nu zo prettig is geworden? Daar zal ik het aankomende jaar meer over gaan schrijven. Voor nu heb ik vooral zin in een nieuw jaar omdat ik meestal rond kerst en oud en nieuw nieuwe spullen koop!


Lotte Manou Fotografie on Instagram  Lotte Manou Fotografie on Twitter Lotte Manou Fotografie on FacebookBlogSociety