HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT
 

Ik droom graag. En dit, deze website en mijn eigen bedijf, was één van mijn dromen.

Van kleins af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Vroeger maakte ik plakboekjes, hield dagboeken bij, maakte veel foto's, restylede minstens twee keer per week mijn kamer en ik kon urenlang knutselen. Ondanks dat de teksten die ik schreef en de plakboekjes die ik maakte alleen voor mijzelf waren, vond ik het toch belangrijk dat het precies zo zou worden als hoe ik het in mijn gedachte had voorgesteld. Ik wilde niet 'gewoon' met een balpen schrijven, maar met een mooie vulpen. Bij de afwerking van de plakboekjes besloot ik geen nietjes te gebruiken. Een kaft van karton die ik zelf met naald en draad kon binden vond ik veel mooier. Toen al perfectioneerde ik mijn zelfgemaakte werkjes. En nog elke dag probeer ik een stukje beter te worden dan de dag daarvoor. En niet alleen op creatief vlak maar bij veel dingen in het leven. Ik probeer mijn leven elke dag wat 'completer' te maken door doelen en wensen op te stellen die ik nastreef.

Het dagboek van toen is nu mijn blog geworden. De plakboekjes zijn ontwikkeld naar moodboards. Mijn passie voor fotografie heeft ervoor gezorgd dat ik nu van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Mijn interieur is nog steeds nooit helemaal af. En urenlang knutselen doe ik nog steeds erg graag. Alleen houd ik het niet meer alleen voor mezelf, ik deel het hier op mijn website, met jou.

Mijn blog is te omschrijven als een persoonlijk dagboek/plakboek over mij, en alle leuke dingen die ik tegenkom of meemaak. Dat kunnen materiële dingen zijn maar ook immateriële dingen, zoals speciale momenten en persoonlijke groei. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke en interessante dingen te ontdekken, ook online. Ik noem die leuke dingen schatten. Verdwalen op het wereldwijde web brengt mij bij de mooiste verborgen schatten die ik graag wil bewaren en delen. Mijn passies voor mooie dingen, fotografie, interieur, lifestyle, vormgeving en creativiteit komen op deze website goed tot uiting.

Het is mijn bedoeling om een tijdschriftgevoel te creëren op deze website. Een tijdschriftgevoel betekent voor mij: een stijlvolle vormgeving, lekker ontspannen bladeren, geïnspireerd raken, wegdromen in leuke verhaaltjes en minuten lang staren naar mooie foto's die meer zeggen dan woorden. Dus pak een lekker kopje thee, en droom mee in mijn wereld vol pasteltinten, mooie foto's en schatten!