HOME LOTTE MANOU FOTOGRAFIE BLOG SHOPCONTACT


 

F O T O G R A F I E


Ik maak foto's voor particulieren en bedrijven. Ik vertel je graag meer over de mail!
Vul het contactformulier in of mail naar hello@lottemanou.com voor informatie over pakketten en mogelijkheden. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!B L O G / I N S T A    S A M E N W E R K I N G

Denk je dat ik bij jouw merk pas? Is er een match tussen de mensen die mijn werk zien en de mensen die jij met jouw bedrijf zou willen bereiken?
Ik gebruik graag mijn creativiteit en kennis om jouw merk een mooi plekje te geven tussen mijn content! Dit kan als eenmalig project maar ook structureel als ambassadeur van jouw bedrijf of product.
Dit kan op Instagram (@lottemanou.nl / @wheretowander.nl) of mijn blog.
Ik neem helaas niet alle opdrachten aan. Er moet tijd, een klik en budget zijn.

1 O P 1 W O R K S H O P


Een één op één fotografie workshop (basis, bewerking of business)

W E B

Ik kan een website voor je ontwerpen, bouwen en onderhouden vanaf 750 euro.
Inclusief uitleg.
Er is een mogelijkheid om ook de (seo) blogposts aan mij over te laten.

H U I S S T I J L

Identiteit van jouw brand! Vanuit een gekozen stijl en visie gaan we aan de slag met het design van jouw brand. Denk aan een logo, drukwerk etc.
Prijs in overleg.

C O N T E N T     C R E A T I E     &     P L A N N I N G


Ik lever de content voor jouw social media kanalen. Er is ook een mogelijk om de content door mij in te laten plannen, posten en de interactie aan mij over te laten.
Zo kun jij je focussen op je core business! 

Er zijn veer keuze mogelijkheden. Zo kun je je eigen pakket samenstellen of kiezen voor een all in pakket. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om een van de onderstaande werkzaamheden aan ons over te laten:


Foto’s:
Laat Lotte Manou foto’s maken voor jouw instagram account. Jij stuurt ons jouw producten en wij verwerken het in een mooie instagram foto. Wij bewerken de foto's en zetten ze in een map of als wij de foto’s ook inplannen zetten wij ze gelijk in planoly.

Inplannen:
Wij plannen jouw foto’s in, zetten er teksten en relevante tags bij die zorgen voor groei en community building. Wij zetten de Instagram foto’s ook door naar Facebook en Pinterest zodat je optimaal gevonden kunt worden. Wij zullen ons verdiepen in jouw verhaal en jou als persoon om dit zo goed mogelijk naar buiten te communiceren. Wij kunnen foto's inplannen, reposten, quotes delen, en bepaalde acties verwerken (in overleg).

Interactie:
Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar wordt en dat jouw volgers en likes aantal zal gaan groeien! Interactie is súper belangrijk. Door onze strategie toe te passen ga jij nieuwe 'volgers' krijgen en proberen wij deze personen ook echt aan je bedrijf te binden. Dit doen wij op een eerlijke, leuke en persoonlijke manier. Wij zijn op de hoogte van alle in outs van Instagram en marketing en willen het beste voor jouw bedrijf.

Prijs is afhankelijk van aantal beelden en aantal social media kanalen.
S T O R Y T E L L I N G


Jouw verhaal, jouw persoonlijkheid, jouw missie op papier. Dat is nog niet zo simpel. Gelukkig sta ik er in mijn omgeving om bekend dat ik de diepte in ga. Ik heb liever diepgaande gesprekken dan oppervlakkige.
Ik heb ook mijn verhaal. Ik ben online open en kwetsbaar, terwijl dat mij eerst offline erg onzeker kon maken. Nu is mijn kracht geworden. Jouw verhaal kan je zoveel brengen. 
Jouw verhaal is meer dan een stukje tekst. Het een combinatie van bewustzijn, kiezen en onderzoeken. Samen zullen we al pratend op een leuke hotspot jouw verhaal gaan bekijken. Iedereen heeft er één.
Hierna kun je er nog voor kiezen om mij de tekst te laten schrijven, of om het zelf te schrijven.

Het onderzoeken en het schrijven van jouw verhaal gaat ervoor zorgen dat je jezelf nog beter leert kennen. Als je veel over jezelf weet kun je beter je doelen en missie bepalen. Je zal vanuit je eigen verhaal een betere koers kunnen bepalen. Je zal beter weten wie jouw ideale klant is. Wat je werk waard is. Wat JIJ waard bent!


B U S I N E S S    T A L K    1 O P 1


Laat mij meedenken! Ik vind het leuk om samen met jou te onderzoeken waar je nu staat en wat je zou kunnen aanpassen om jouw droombedrijf op te zetten of te laten groeien.
Prijzen adviesgesprekken en workshops zijn excl btw, excl reiskosten.
Vul het contactformulier in of mail naar hello@lottemanou.com voor informatie over pakketten en mogelijkheden. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Bij elke opdracht moet voorafgaand worden betaald. In overleg kan het in twee delen.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren